ONZE VISIE

Visie

Netwerk evenementen vinden vaak in de avonduren plaats. Tijd waarop je stiekem had gehoopt door een prachtig landschap te sturen met je bike. B&B combineert persoonlijke passie met het maken en opbouwen van zakelijke relaties. Het hebben van een gezamenlijke hobby maakt het makkelijk om met elkaar in gesprek te komen, blijven en mogelijk zelf op zakelijk gebied elkaar te vinden.

Duurzame relaties

Bikes & Business is een netwerkclub met als doel het opbouwen van duurzame relaties. Natuurlijk wil je je producten of diensten onder de aandacht brengen of je kennis delen, maar anders dan bij een reguliere netwerkclub kijken we hier op de eerste plek niet naar de zakelijke overeenkomsten, maar meer naar de persoonlijke passie die je met elkaar gemeen hebt. Motorrijden! Zaken doen volgt dan heel natuurlijk.

Waarom werkt Bikes & Business?

Een veelgestelde vraag is dan ook; “Waarom lukt het wel om zaken te doen via de netwerkclub Bikes & Business?” Simpel; je leert elkaar kennen, stuurt samen een aantal malen per jaar in groepsverband en gunt elkaar succes! De sleutel tot zakelijk succes.

Copyright 2018 Bikes & Business. All rights reserved