Ruud Meuwissen

Eigenaar @ Ermeco

Als bedrijf wil je online zichtbaar en toegankelijk zijn en daar komt nogal wat bij kijken. Kostbare tijd die je liever investeert in zaken waar je hart ligt. Heel begrijpelijk, dat doe ik ook. Jóuw online communicatie is mijn passie!

Ik ben Ruud Meuwissen en samen met mijn team help ik bedrijven om online beter bereikbaar te zijn. Hoe ik dat doe? Door te zorgen voor optimale online communicatie die begrijpelijk is en opvalt.

Als projectmanager ontzorg ik mijn opdrachtgevers bij de ontwikkeling van hun website. Verder help ik met communicatie via beeldschermen in bijvoorbeeld winkels, horeca gelegenheden of kantoren. Daarnaast bieden we veilige cloud diensten waaronder email, document opslag en realiseren we VoIP telefonie met een besparing tot 30%.

Een persoonlijke benadering, degelijke service en oog voor detail zijn de sterke punten van Ermeco. We luisteren naar de klant, inventariseren de behoefte en denken mee. Maar we zijn ook eigenwijs genoeg om onze eigen expertise in te brengen.

Nieuwsgierig naar wat Ermeco voor jouw online communicatie kan betekenen? Bel ons, of stuur een mail. We verheugen ons op een mooie samenwerking.

Ik ben Ruud Meuwissen.
Ermeco Digitale Communicatie

info@ermeco.pro | 046-2021102