Rob Janssen

@ TOONaangevend Advies

TOONaangevend Advies is een maatschap waarin drie ondernemers zich verenigd hebben met als doel het ontzorgen van andere ondernemers op het gebied van administratie, belastingzaken en controlling. Wij zijn ervan overtuigd dat uw administratie niet in een kast moet verdwijnen maar u inzicht moet geven in uw financiƫle situatie en de mogelijkheden die er voor uw bedrijf zijn. Wij vertalen uw bedrijfsprocessen en ondernemersvisie naar administratie en visa versa.

Toen ik hoorde van het initiatief van Bikes and Business was ik direct enthousiast, je hobby combineren met werk, wie wil dat niet?
Als jonge jongen droomde ik al van motorrijden en het gevoel van vrijheid dat dit met zich meebrengt. Studie en werk hebben ervoor gezorgd dat het lang bij dromen bleef maar vorig jaar ben ik gestopt met dromen en heb ik mijn motorrijbewijs gehaald en mijn eerste motor gekocht, een BMW R850 RT. Het lijkt mij dan ook fantastisch om twee passies, TOONaangevend advies en mijn BMW met elkaar te combineren.

Rob Janssen
TOONaangevend Advies