René Kraaijveld

District Manager Fleet & Wholesale @ LUKOIL

Van jongs af aan al helemaal gek van motoren, gelukkig is dat tot op heden niet veranderd. Kan me nog herinneren dat ik van mijn ouders eerst mijn autorijbewijs moest halen en dat ik het daar helemaal niet mee eens was. Maar nadat het fel begeerde A-rijbewijs dan eindelijk binnen was, gestart op een uit Japan geimporteerde Kawasaki ZX-4. Een lichte beginnersfiets die ik deelde met mijn vrouw Jantine die ondertussen ook haar rijbewijs had gehaald. Helaas werd deze motor, na eerst de nodige reparaties te hebben uitgevoerd, vakkundig kort gereden in de zijkant van een afslaande auto.

Kort daarop een Kawasaki ZXR400 gekocht zodat we nog steeds samen van het motorrijden konden genieten. Na de geboorte van onze eerste dochter Carina (vrouw heeft sindsdien haar helm aan de spreekwoordelijke wilgen gehangen) werd de 400cc ingeruild voor de eerste Honda Fireblade…..wat een wereld van verschil. Was altijd al mijn droomfiets trouwens.

Nu recent, na diverse omzwervingen (ZX6, diverse andere Fireblades, een Vmax 1st GEN en een Goldwing) weer een Honda Fireblade gekocht. De passie voor het motorrijden is hiermee ook weer helemaal terug.

Zakelijk neem ik deel aan een aantal netwerken en bij mij borrelde het idee om de passie motorrijden te verbinden aan het zakelijk netwerken. In mijn zoektocht naar het hoe en wat kwam ik op de site van Bikes & Business Limburg terecht. Mijn eerste berichtje naar één van de initiatiefnemers (Dennis Leufkens) werd zeer positief beantwoord en samen waren we er al snel uit. Er komt een Bikes & Business Zuid-West Nederland.

Ondertussen hebben zich al diverse sponsors aangemeld en ook de eerste deelnemers staan al te trappelen voor de openingsrit in onze regio. Helemaal super. Kan wel zeggen dat ik trots ben om de initiatiefnemer van Bikes & Business Zuid-West Nederland te zijn. Samen met een 3-tal andere enthousiastelingen gaan we er alles aan doen om het succes van de regio Limburg te evenaren. Uiteraard gesteund door de oprichters van Bikes & Business Limburg, die hun kennis en middelen belangeloos ter beschikking stellen.

Wij zullen in de regio Zuid-West Nederland ook samen doorschakelen met onze motoren!