Nele Valkeneers

Eigenaar @ 2BMedical

Je kan mij terecht een papa’s kind noemen… mijn vader heeft een heldenstatus bij mij verworven door de man die hij is en het leven dat hij leidt.  Hij is altijd een Harley- fan geweest en nam me als kind op zondag mee naar verschillende motorzaken en daar gingen we dan kijken naar al het blinkende chrome… Mijn vader ging dan helemaal op in het metaal en de lederen zadels, maar ik glipte de kelder in of het andere uiteinde van de zaak waar de racers stonden… daar kroop ik dan stiekem op en ging dan draaiend aan het gashendel in gedachten de weg op, knie over het asfalt, de wind die door de kieren bij de nek naar binnen glipte, het zware gegrom van het stalen ros, het plat liggen op de tank….
Ja, daar is het zeker begonnen: de liefde voor snelheid, lawaai, de geur van benzine, maar bovenal het niet te beteugelen gevoel van vrijheid! Motorrijden is zowel vrijheid als blijheid, de attitude, het genieten.
Als vrouw op een R1 word je constant uitgedaagd, mannen willen kijken hoe ver je bereid bent te gaan. Laat dat nu net iets voor Nele zijn…
In mijn dagelijkse leven ben ik mede-directeur van 2BMedical. Samen met mijn compagnon en ons team, zijn we actief in de Medical Devices Market en pogen we iedere dag weer door onze inspanningen op gebied van consultancy, intelligentie ontwikkeling, prototype design & development, business development, sales & marketing,… het leven van de huidige patient, maar vooral ook dat van de toekomstige patient zo efficient mogelijk te verbeteren en de levenskwaliteit zo hoog mogelijk te houden door innovatie en technologie dichter bij de mens te brengen.
Zoals in iedere branche is het contact met de markt het belangrijkste, het zichtbaar zijn, maar vooral het netwerken zorgt dat je business bekendheid krijgt en je vaak de nodige stappen kan zetten door de juiste connecties. Mijn aanmelding bij Bikes & Business is dan ook tweeledig; de ronkende motoren en de mogelijkheid tot netwerken met gelijkgestemden!
Ik zou zeggen, hit the road!!! See you at Bikes & Business!